Tule mukaan kertomaan kokemuksistasi jäsenyydestäsi!

24.8.2018

Hei jäsen!

Tule mukaan kertomaan kokemuksistasi jäsenyydestäsi!

Haemme mukaan innokkaita, kaikenikäisiä jäseniä käyttäjätutkimukseen, jonka tuloksia käytetään parantamaan Insinööriliiton palveluita ja etuja. Tutkimukseen osallistuminen on helppoa, haastattelemme jäseniä noin tunnin mahdollisimman lähellä osallistujia. Haastattelukysymyksiin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, vaan meitä kiinnostaa kuulla juuri sinun ajatuksistasi. Haastatteluvastauksia käsitellään anonyymisti. 

Teemme tutkimusta jäsenten palvelu- ja etutarpeista ennakkoon valituista ryhmistä. Tutkimus on osa suurempaa tutkimuskokonaisuutta, jossa tarkennamme palvelujen sopivuutta eri jäsensegmentteihin.

Mukaan voi päästä, jos vastaat kyllä yhteen seuraavista kysymyksistä.

  1. Mietitkö erilaisia tapoja ottaa hengähdystaukoa työelämässä?
  2. Suunnitteletko tai aloitat/aloitat tänä vuonna uudelleen opiskelun (YAMK tai monimuoto-opiskelua)?
  3. Työskenteletkö pelialalla?
  4. Oletko perhevapaalla ja mietit, miten voisit kehittää itseäsi tai ylläpitää työmarkkinaosaamistasi vapaan aikana?
  5. Toimitko esimiehenä ja pohdit kuinka Insinööriliitto voisi tässä auttaa?
  6. Toimitko johtajana ja pohdit kuinka Insinööriliitto voisi tässä auttaa?
  7. Oletko lähdössä töihin ulkomaille?
  8. Oletko siirtymässä lähiaikoina eläkkeelle?

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tutkimukseen, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/06F3A0295ACCF4F6. Jos olet etsittävää kohderyhmää, otamme sinuun yhteyttä pikimmiten ja vahvistamme osallistumisesi tutkimukseen!

Otamme tutkimukseen mukaan osallistujia rajoitetusti, joten hakemus kannattaa täyttää pian. Ilmoitamme kaikille ilmoittautujille henkilökohtaisesti pääsevätkö he tutkimukseen mukaan. Kysely suljetaan, kun olemme saaneet riittävän määrän osallistujia mukaan tutkimukseen.

Haastattelemme jäseniä eri paikkakunnilla pääsääntöisesti Insinööriliiton tai paikallisyhdistyksen toimistolla alustavasti seuraavan aikataulun mukaisesti. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään haastatteluja myös muilla paikkakunnilla, mikäli osallistujia muualta ilmoittautuu mukaan.”

Jos teillä on tiedossa seuraaviin ryhmiin sopivia jäseniä voitte laittaa heille tämän saateviestin. Kyselyssä kerätään yhteystiedot ja tehdään alustavaa aikataulukartoitusta.

Käyttäjätutkimushaastatteluja tehdään alustavan suunnitelman mukaan seuraavasti: 
4.-5.9. Jyväskylä
10.-11.9 Kuopio/Lappeenranta tai Joensuu
13.-14.9 Oulu
19.-20.9. Turku
24.-25.9. Uusimaa
28.9. Tampere

Parhain terveisin, Ira

Ira Laitakari-Svärd

palvelumuotoilija