Ajankohtaista

Lasten Tiedekoulu tarjoaa ilmaisen hiihtolomaleiripäivän niille jäsentemme lapsille, jotka ovat ilmoittautuneet kevätlukukaudelle.
Oulun Insinöörit ja Oulun Insinööriopiskelijat ottivat kantaa koulutusrahoitusleikkauksiin
Muutoksen tuulia (2.2.2017)
Insinööriliiton järjestöjohtajat ympäri Suomen kokoontuivat neuvottelupäiville Kemiin tammikuun lopussa. Myös Oulun Insinööreistä oli paikalla vahva osallistuminen pohtimassa Insinööri 2030 teemaa.
Jotain uutta jotain vanhaa...
Puheenjohtaja Riitta Rusila kertoo ajastaan Oulun Insinöörien puheenjohtajana
17.-19.6.2016, Oulu, Isosyöte, ilmoittautuminen päättyy 29.5.2016 Lähiretkeilyn peruskurssilla opitaan viikonloppuretkellä tarvittavat retkeilyn perustaidot, kuten retken suunnittelu, suunnistuksen perusteita, retkeilyvarusteiden valintaan ja käyttöön liittyviä asioita sekä leiriytymiseen ja tulentekoon liittyviä taitoja.
Oletko koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka toimit työhösi liittyvissä neuvotteluissa, palavereissa ja kokouksissa? Millaista vuorovaikutusosaamista sinä insinöörinä tarvitset noissa tilanteissa?
Marraskuussa tuotamme hyvää mieltä Oulun Ensi- ja Turvakodin asukeille ja joulukuussa ilahdutamme lapsia. Palaamme jutussa myös alkusyksyn tunnelmiin ja vierailulle Oysiin.
Insinööriliitto valitsee neljän vuoden välein puheenjohtajan, varapuheenjohtajat ja hallituksen. Samalla kokous oli sääntömääräinen syksyn edustajakokous, joka järjestetään aina Helsingissä. Kevään sääntömääräisen edustajakokouksen pitopaikka vaihtelee.
Insinööri-lehden verkkolehdessä on julkaistu juttu ja muutamia kuvia Oulun Insinöörien 70-vuotisjuhlasta.
Oulun Tyttöjen Talon toiminta on tärkeää. Kesäkuussa muutama nuori pääsi leireilemään, sillä Oulun Insinöörit maksoivat heidän omavastuuosuutensa leiristä. Artikkelissa lisää leiristä ja Tyttöjen Talon toiminnasta.
RSS