Rukan retki

Aika: 30.-31.3.2019

OULUN INSINÖÖRIEN RUKAN RETKI 30-31.3.2019

Tapahtuma on suunniteltu: Kaikille jäsenille PERHEINEEN

Lähdemme tänäkin vuonna perinteiseen tapaan Rukalle hiihtelemään, ulkoilemaan ja laskettelemaan. Matkan teemme kahdella linja-autolla, joista toinen on päiväreissulaisia varten ja toinen jää kuljettamaan Kuusamon Tropiikissa ja Rukahovissa yöpyviä.

Hotellien ryhmävaraukset pitää vahvistaa kuukautta etukäteen, joten tekemänne hotellivaraukset ovat sitovia. 28 vuorokautta ennen matkan alkua palautetaan puolet huoneen hinnasta, 14 vuorokautta ennen neljäsosa ja seitsämän vuorokautta ennen 7 prosenttia. Poikkeuksena sairastapaukset, jolloin palautetaan maksut kokonaan. Aikaisempina vuosina olemme päässeet hotellien kanssa sopuun peruutuksista mutta näin ei välttämättä käy tänä vuonna?

Matka on tarkoitettu meille Oulun Insinöörien jäsenille ja perheillemme. Matkan hinta on päiväreissulla 10 euroa/hlö sekä yön yli -reissulla 20 euroa/hlö sisältäen matkat, matkaeväät, lounaan, makkaranpaiston juomineen (Saaruan tupa 14.30 - 15.30). Alle 4 vuotiaat ilmaiseksi. Yhteistä illallista ei tällä kertaa ole tarjolla.

Matkaan lähdemme Oulun Ammattikorkeakoulun pihasta Kotkantie 1. Linja-autot lähtevät liikkeelle kello 6.45, joten toivottavasti tulette ajoissa paikalle. Takaisin Ouluun lähdemme lauantaina kello 16:15. Sunnuntaina linja-auto lähtee Rukalta Tropiikkiin kello 16.00.

Ilmoittautuessanne kertokaa seuraavat tiedot:

1. Yhteystietonne (mieluusti sähköposti ja puhelinnumero)

2. Ilmoittamienne perheenjäsenienne nimet ja lasten iät

3. Insinöörikorttinne numero

4. Mahdolliset erikoisruokavaliot

5. Haluatteko yöpyä Tropiikissa vai Rukahovissa. Ilmoittakaa myös käykö toinen hotellivaihtoehto. Tällöin valinta ei vaikuta mahdollisuuteenne saada ylipäätään huone.

6. Minkälaisen huoneet tarvitsette.

Tropiikissa huone kahdelle maksaa 128 euroa. Perhehuone (2 aikuista ja 1-2 lasta 4-14v) maksaa 188 euroa. Hinnat sisältävät allasosaston ja kuntosalin vapaan käytön sekä aamupalan.

Rukahovissa standard-huone kahdelle maksaa 168 euroa.

Niille, jotka eivät tarvitse kuljetusta ja majoitusta on tarjolla lounas ja makkaranpaistoa mukavassa seurassa hintaan 5 euroa. Alle 4 vuotiaat ilmaiseksi.

Hissiliput voitte itse varata Rukan nettisivuilta www.ruka.fi tai ostaa paikanpäällä.

Ilmoittautumiset oheisella lomakkeella.