Syyskokous valitsi uudet toimijat

20.11.2016

Oulun Insinöörit OI ry syyskokous kokoontui Edenin Meri-salissa marraskuun 9. päivä. Paikalle oli ensivisiitilleen saapunut puolivuotta luottamustehtävässään toiminut Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo. Salon läsnäolo synnytti aktiivisen keskustelun yli kahdenkymmenen jäsenen läsnä ollessa. Puheenjohtaja Salo valotti muun muassa työmarkkinamuutoksia, kuten koeajan muuttumista nykyisestä neljästä kuukaudesta aina kuuteen kuukauteen asti sekä takaisinottovelvollisuuden lyhentymistä neljään kuukauteen. Myös Työaika- ja Vuosilomalait ovat uudistumassa. Paljon puhuttu Suomen-malli on myös pitänyt neuvotteluja yllä vientiteollisuuden liittojen kesken.  

 

Kokouksessa käytiin sääntömääräiset asiat, kuten hyväksyttiin Oulun Insinöörien toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017. Syyskokous valitsi myös johtokunnan vuodelle 2017. Puheenjohtajaksi valittiin insinööri Sirpa Erkkilä-Häkkinen ja varapuheenjohtajaksi väistyvä puheenjohtaja insinööri Riitta Rusila. Johtokunnanjäsenistä käytiin tiukka äänestys ja valituksi tulivat insinöörit Anu-Leena Arola, Arttu Mainio ja Sanna Torvela. Johtokunnan jäseninä jatkavat toisen toimintavuoden insinöörit Ali Heiskanen, Toni Mustonen ja Juho Niemelä.

 

Johtokuntatyöskentelyyn sekä muuhun toimintaan, isompaan tai pienempään, kutsutaan kaikki toiminnasta kiinnostuneet Oulun Insinöörien jäsenet.