28-29.3.2020 Perinteinen Rukan retki

Rukan retki on peruutettu uhkaavan epidemian takia. Hallitus ei halunnut riskeerata osallistujien terveyttä.

Ilmoittautuneille on ilmoitettu sähköpostilla retken peruuntumisesta.

Tapahtuma on suunniteltu: Kaikille jäsenille PERHEINEEN.

Lähdemme tänäkin vuonna perinteiseen tapaan Rukalle hiihtelemään, ulkoilemaan ja laskettelemaan. Matkan teemme kahdella linja-autolla, joista toinen on päiväreissulaisia varten ja toinen jää kuljettamaan Kuusamon Tropiikissa ja Rukahovissa yöpyviä.

Rukahovi ei enää ottanut alustavia varauksia vastaan. Jos haluat yöpyä Rukahovissa, ota yhteyttä riku.leminen@ouluninsinoorit.fi. Älä tee vielä sitovaa varausta.

Kuusamon Tropiikista on varattu perhehuoneita ja kahden hengen huoneita. Huoneen voit varata ilmoittautumisesi yhteydessä. Varaus on sitova. Poikkeuksena sairastapaukset, jolloin palautetaan maksut kokonaan. Aikaisempina vuosina olemme päässeet hotellien kanssa sopuun peruutuksista mutta näin ei välttämättä käy tänä vuonna?

Matka on tarkoitettu meille Oulun Insinöörien jäsenille ja perheillemme. Matkan hinta on päiväreissulla 20 euroa/henkilö (alaikäisiltä 10 euroa) sekä yön yli -reissulla 25 euroa/henkilö (alaikäisiltä 15 euroa) sisältäen matkat, matkaeväät, lounaan, makkaranpaiston juomineen (Saaruan tupa 14.30 - 15.30). Alle 4 vuotiaat ilmaiseksi.

Tropiikin huone kahdelle 148 euroa ja perhehuone kahdelle aikuiselle ja kahdelle 4-14-vuotiaalle 198 euroa sisältäen aamiaisen ja kylpylän vapaan käytön.

Halutessanne voimme varata pöydän/pöytiä niille, jotka haluavat illalliselle hauskassa porukassa. Tätä kysytään ilmoittautumislomakkeessa.

Matkaan lähdemme Oulun Ammattikorkeakoulun pihasta Kotkantie 1. Linja-autot lähtevät liikkeelle kello 6.45, joten toivottavasti tulette ajoissa paikalle. Takaisin Ouluun lähdemme kumpanakin päivänä kello 17.00. Sunnuntaina linja-auto lähtee Rukalta Tropiikkiin kello 16.00.

Niille, jotka eivät tarvitse kuljetusta ja majoitusta on tarjolla lounas ja makkaranpaistoa mukavassa seurassa hintaan 8 euroa. Alle 4 vuotiaat ilmaiseksi.

Hissiliput voitte itse varata Rukan nettisivuilta www.ruka.fi tai ostaa paikan päällä.

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.