Villa Kaljaasi

Villa Kaljaasi on Oulun Insinöörit ry:n omistama huvila Oulun Hietasaaressa. Villa Kaljaasia vuokrataan ainoastaan yhdistyksen jäsenille. Villa Kaljaasi on jäsenetu ja hinnoiteltu sen mukaisesti. Villa Kaljaasia vuokrataan vain jäsenille, jotta vuokraustoimintaa ei tulkita liiketoiminnaksi.

Tilat ovat jo vähän kuluneita. Ilmalämppöpumppu on rikki. Sisätiloihin ei ole odotettavissa pintaremonttia, koska suunnitelmissa on rakentaa saunan yhteyteen sivurakennus ja siihen neuvottelutilat.

Toistaiseksi emme ota varauksia ensi vuodeksi. Suunnitelmissa on aloittaa ensi keväänä saunan sivurakennuksen rakentaminen.

Rakennustöistä johtuen pihan ja saunan käyttö on ensi vuonna rajoitettua.

Tilat soveltuvat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Villa Kaljaasiin kuuluu päärakennuksen lisäksi sauna sekä grillikota. Ulkona on myös leikkipaikka lapsille. Päärakennuksesta löytyy keittiö, wc-tilat sekä kokoussali. Päärakennuksen kokoussaliin mahtuu ruokailemaan väljästi 24 ihmistä neljän pöydän ääreen. Tiiviimmin asettuen tilaan mahtuu 30 ihmistä viiden pöydän ääreen. Mikäli järjestät yli 24 ihmisten tilaisuuden, suosittelemme että käyt tutustumassa tiloihin etukäteen. Myös muussa tapauksessa tiloihin on mahdollista käydä tutustumassa. Asiasta voi sopia Villa Kaljaasin isännän Riku Lemisen kanssa.

Kesäaikaan Villa Kaljaasin pihalla on kaksi telttakatosta, yksi pöytä-penkkiyhdistelmä, kaksi pöytää,kolmisenkymmentä tuolia sekä neljä pöytää ja niihin kahdeksan penkkiä. Saunan terassilla on oma kalustus.

Paljun käyttö on kielletty. Villa Kaljaasilla ei ole sopivaa viemäriä mihin paljun vesi voitaisiin laskea.

Villa Kaljaasi sijaitsee Oulun Hietasaaressa, osoitteessa Kaljaasintie 8.