Villa Kaljaasi

 

 

 

 

Villa Kaljaasin käyttö

 

Varaaminen

 

Sijainti

 

Villa Kaljaasia vuokrataan ainoastaan yhdistyksen jäsenille. Tilat soveltuvat erilaisien tilaisuuksien järjestämiseen.

 

Tutustu tiloihin

 

 

Villa Kaljaasia vuokrataan vain Oulun Insinöörien jäsenille. Kyseessä on jäsenetu ja siksi hintakin on edullinen.

 

Varaustilanne

 

 

Villa Kaljaasi sijaitsee Oulun Hietasaaressa, osoitteessa Kaljaasintie 8

 

Villa Kaljaasi

 

 

 

 

Tilat       
 
 

Villa Kaljaasiin kuuluu pää- ja saunarakennus sekä grillikota. Ulkona on myös lapsille leikkipaikka. Päärakennuksessa on keittiö, wc-tilat ja kokoussali.

 

 


 

 

Varustus    
 
 

Villa Kaljaasiin kuuluu pää- ja saunarakennus sekä grillikota. Ulkona on myös lapsille leikkipaikka. Päärakennuksessa on keittiö, wc-tilat ja kokoussali.    

 

 


 

 

Astiasto      
 
 

Keittiön astiasto on Arabia Arctica -sarjaa. Kahvikupit 25 hengelle (muutama teekuppi). Kaksi kermakkoa, kolme pientä lasista maitokannua. 20 kpl kakkulautasia, 20 kpl lasisia jälkiruokakulhoja. Erilaisia juomalaseja on noin 30 kappaletta. Valkoviinilaseja 15 ja punaviinilaseja 27. Kuohuviinilaseja löytyy 12 kpl. Konjakkilaseja on 20 hengelle.

Matalia ruokailulautasia on 30 hengelle, syviä keittolautasia 26 hengelle.

Ruokailuvälineet ovat Savonia sarjaa. Ruokailuvälineitä löytyy 20 hengelle. Pikkulusikoita 40 hengelle.

Tarjoilua varten keittiöstä löytyy kaksi kappaletta isoja lasikulhoja, salaatinottimet, kaksi kappaletta lasisia pieniä maljoja, yksi vihreä tarjoilulautanen, neljä kakkulapiota kermansaven kalavuoka/kalalautanen, teräksinen kahvipannu ja kansi.

Kukkia varten paikalla on kaksi kappaletta lasimaljakkoja.

 

 


 

 

Ruuan valmistus    
 
 

Ruuanvalmistukseen löytyy 1,5 litran lasivuoka, 3 litran teräskulho, lävikkö, Hackman kastikekattila, kaksi paistinpannua, 10 litran kattila, 3 litran kattila, 2 litran kattila, termoskannuja, patalappuja, saksia, juustohöyliä, kuorimaveitsiä, suomustin, kaksi kappaletta paistomittareita ja pullonavaajia.

 

 


 

 

Kokoushuone     
 
 

Kokoushuoneen varusteluun kuuluu videotykki ja vahvistin, jonka kautta saat omalta äänilähteeltä esimerkiksi musiikkia kaiuttimiin. Kalusteina on poytiä ja tuoleja. 6-hengen pöytiä löytyy seitsemän kappaletta, lisäksi yläkerran lukitussa huoneessa on kaksi varapöytää. Tarvittaessa pyydä varapöytiä Villa Kaljaasin isännältä. Kaljaasilla on 36 tuolia ja 2 perinteistä syöttötuolia (löytyy yläkerran tasanteelta. Yläkerran tasanteelta löytyy kaksi nojatuolia, nojatuoli ja sohva.

 

 


 

 

 

Grillikota     
 
 

Grillikota on käytettävissä ympäri vuoden. Grillikodassa voi paistaa makkaraa tai vaikka loimuttaa lohta. Mikäli puuvajassa on puita, niin niitä saa käyttää. Tarkista puutilanne Villa Kaljaasin isännältä.

 

 

 


 

 

Vuokrausehdot    
 
 

Vuokra-aika alkaa kello 12 ja päättyy seuraavana päivänä kello 12. Siivooja käy aamupäivällä, joten poisvientiä odottavat tavarat pitää sijoittaa siten, että siivooja voi hoitaa työnsä.
Yöpyminen on kielletty, koska se vaatisi viranomaislupia, vakuutusten laajentamista ja lisäjärjestelyjä.

Paljun käyttö on kielletty. Villa Kaljaasilla ei ole sopivaa viemäriä mihin paljun vesi voitaisiin laskea.

Tulenteko on kielletty muualla kuin ulkona olevassa grillikodassa.

Järjestyslain mukaan hiljaisuus on klo 22-07 välillä. Alueella on yksityisasutusta. Tämä tarkoittaa sitä, etä klo 22 jälkeen Villa Kaljaasilla on oltava hiljaisuus.

Poikkeustilanteissa vuokraajan aiheuttaessa toiminnallaan suurta haittaa Oulun Insinöörien toiminnalle, voi puheenjohtaja päätöksellään peruuttaa vuokraoikeuden myös kesken vuokra-ajan tai –tilaisuuden.

 

 


 

 

 

 

 

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Voitte tehdä varauksen yllä olevalla varauslomakkeella.

Varauslomakkeen täytön jälkeen saatte automaattisen kuittauksen vain siitä, että varaus on vastaanotettu. Saatte myöhemmin järjestösihteeriltä erillisellä sähköpostilla kuittauksen siitä, että varaus on viety myös varauskalenteriin.

Ottakaa yhteyttä järjestösihteeriin, jos ette saa häneltä erillistä kuittausta sähköpostilla parin päivän aikana. Varaus astuu voimaan vasta kun järjestösihteeri sen kirjaa excelille. Varaukset kirjataan excelille varausjärjestyksessä mutta virheet ovat mahdollisia. Virhettä ei voi enää korjata, jos Villa Kaljaasi on ehditty jo luvata jollekin muulle.

Varaukset ja lisätiedot:

Riku Leminen; etunimi.sukunimi@ouluninsinoorit.fi tai p. 040 566 3514.

Villa Kaljaasin vuokraus:

 

 

 Hinta / päivä (Oma siivous)Siivouksella
Hinnasto  
Päärakennus40 €100 €
Päärakennus ja saunaei saatavissa omalla siivouksella220€
Pyyheliinat2,00 € 
   
   
Muut palvelut  
   
Hälytyskäynti122 € 
   

 

Varaukset ja lisätiedot:

Riku Leminen; etunimi.sukunimi@ouluninsinoorit.fi

 

Villa Kaljaasia vuokrataan vain jäsenillemme. 

Täältä näet Villa Kaljaasin ajantaisen  varaustilanteen.