Villa Kaljaasi

 

Villa Kaljaasin käyttö

 

Varaaminen

 

Sijainti

Villa Kaljaasia vuokrataan ainoastaan yhdistyksen jäsenille. Tilat soveltuvat erilaisien tilaisuuksien järjestämiseen.

 

Tutustu tiloihin

 

Villa Kaljaasia vuokrataan vain Oulun Insinöörien jäsenille. Kyseessä on jäsenetu ja siksi hintakin on edullinen.

 

Varaustilanne

 

Villa Kaljaasi sijaitsee Oulun Hietasaaressa, osoitteessa Kaljaasintie 8

 

Villa Kaljaasi

Tilat

Villa Kaljaasiin kuuluu pää- ja saunarakennus sekä grillikota. Ulkona on myös lapsille leikkipaikka. Päärakennuksessa on keittiö, wc-tilat ja kokoussali.

Päärakennuksen tupaan sopii väljästi 24 ihmistä ruokailemaan 4 pöydän ääreen. Ahtaasti kalustaen sopii 30 ihmistä 5 pöydän ääreen. Jos järjestät yli 24 ihmisen tilaisuuden, kannattaa käydä ensin tutustumassa tiloihin. Tiloihin voi muutenkin käydä tutustumassa etukäteen. Sopikaa asiasta Villa Kaljaasin isännän Riku Lemisen kanssa.

Tiloissa etenkin lattiiamatoissa alkaa olla kulumisen jälkiä. Tiloihin voi käydä tutustumassa ja peruuttaa varaus, jos tilojen kunto ei kelpaa. Sopikaa asiasta Villa Kaljaasin isännän Riku Lemisen kanssa.

    

Varustus

Villa Kaljaasiin kuuluu pää- ja saunarakennus sekä grillikota. Ulkona on myös lapsille leikkipaikka. Päärakennuksessa on keittiö, wc-tilat ja kokoussali. Saunassa on wc, puku-, pesu- ja löylyhuone.

Pihalla on kesäaikaan telttakatos, yksi pöytä-penkkiyhdistelmä, kaksi pöytää ja kolmisenkymmentä tuolia. Saunan terassilla on oma kalustus.

   

 

 

Astiasto

Tilanne 16.8.2018. Tilanne muuttuu sitä mukaa kun astioita katoaa tai rikkoutuu.

Keittiön astiasto on Arabia Arctica -sarjaa. Matalia ruokalautasia on 35 kpl. Syviä keittolautasia on 30 kpl. Kahvikupit lautasineen 35 hengelle (10 teekuppia lautasineen). Kaksi kermakkoa, kolme pientä lasista maitokannua. 35 kakkulautasta, 24 lasisia jälkiruokakulhoa. Mukeja on toistakymmentä.

Erilaisia juomalaseja on yli 30 kappaletta. Erikokoisia viinilaseja 29+26+10+7+2 kpl. Erikokoisia kuohuviinilaseja löytyy 31+7+3+1 kpl. Erikokoisia konjakkilaseja on 11+8 kpl. Oluttuoppeja löytyy 10 kpl.

Ruokailuvälineet ovat Fiskarsia ja Hackmanin Savonia sarjaa . Haarukoita on 17 (Hackman) ja 32 (Fiskars). Veitsiä on 27 (Hackman) ja 34 (Fiskars). Lusikoita on 17 (Hackman) ja 30 (Fiskars). Pikkulusikoita on 32 (Hackman) ja 32 (Fiskars).

Tarjoilua varten keittiöstä löytyy termospulloja, kulhoja (muovi+lasi+teräs), tarjoilulautasia, kaksi lävikköä, ja erilaisia ottimia (mm. salaatti), isoja tarjoilu lusikoita ja haarukoita, kauhoja, kakkulapioita, ja kahvimittoja.

Kukkia varten paikalla on kolme kappaletta lasimaljakkoja.

    

 


Ruoan valmistus

Ruoanvalmistukseen löytyy kaksi lävikköä, Hackman kastikekattila, kaksi paistinpannua, wokkipannu, 10 litran kattila, 3 litran kattila, 2 litran kattila, leikkuulautoja, patalappuja, kolme pientä kokkiveistä, iso lihaveitsi, kaksi fileerausveistä, leipäveitsi, saksia, raastin, pottumuusin survin, kaksi vispilää, juustohöylä, juustoveitsi, kuorimaveitsi, lohipihdit, suomustin, kaksi kappaletta paistomittareita, elektroninen paistomittari, viinipullonavaajia ja tölkinavaaja.

Keittiössä on kaksiosainen moccamaster-kahvinkeitin ja iso kaksiosainen kahvinkeitin.

Keittiön laatikosta löytyy veitsenteroitin.

Keittiössä on induktioliesi, kiertoilmauuni ja mikroaaltouuni.

    

 


Kokoushuone

Kokoushuoneen varusteluun kuuluu LG 75UK6500 75" Smart 4K Ultra HD LED -televisio.

Televisio on netissä Villa Kaljaasin wlanin kautta. Läppärin näytön ja äänen saa joko Miracastin tai HDMI-piuhan kautta televisioon.

Myös kännykän näytön ja äänen saa kytkettyä suoraan televisioon. Toiminto on onnistuneesti kokeiltu Samsungin Smart View -sovelluksella. Muissa puhelimissa lienee samanlaisia sovelluksia?

Television äänen saa myös ulkoisiin kaiuttimiin (Dali Zensor 1 AX). Kaiuttimilla on oma pieni kaukosäätimensä.  Televisio kysyy ohjataanko ääni kaiuttimiin, kun kaiuttimet kytketään päälle pienellä kaukosäätimellä. Jos paritus ei ole päällä, pitää televisio ja kaiuttimet ensin parittaa.

Kaiuttimissa on oma vahvistin. Kaiuttimiin saa äänen myös suoraan kännykästä bluetoothin kautta. Kaiuttimien kaukosäätimen (pieni) release-näppäimellä poistetaan television ja kaiuttimien välinen paritus, jonka jälkeen kaiuttimen voi parittaa kännykän kanssa. Palauta lopuksi paritus takaisin televisioon.

Villa Kaljaasilla on myös LG BP450 Smart 3D Blu-Ray -soitin, jonka saa kytkettyä televisioon ainakin HDMI-piuhalla.

Televisiota voi ohjata joko television omalla kaukosäätimellä tai näppärällä LG AN-MR18 Magic Remote -kaukosäätimellä.

Kalusteina on poytiä ja tuoleja. 6-hengen pöytiä löytyy seitsemän kappaletta, lisäksi yläkerran lukitussa huoneessa on kaksi varapöytää. Tarvittaessa pyydä varapöytiä Villa Kaljaasin isännältä. Kaljaasilla on 32 tuolia ja 2 perinteistä syöttötuolia (löytyy yläkerran tasanteelta. Yläkerran tasanteelta löytyy kaksi nojatuolia, nojatuoli ja sohva. Yläkerran tasanne ei kuulu vuokraan mutta sitä saa käyttää. Tahtoo sanoa ettei sen siisteyttä taata.


Grillikota

Grillikota on käytettävissä ympäri vuoden. Grillikodassa voi paistaa makkaraa tai vaikka loimuttaa lohta. Puut löytyvät puuvajasta. Grillikodan käyttö kuuluu sekä päärakennuksen ettää päärakennuksen ja saunan vuokraan.

Grillikodan ja puuvajan avaimet löytyvät eteisen sähkökaapin päältä.


Vuokrausehdot

Vuokra-aika alkaa kello 12 ja päättyy seuraavana päivänä kello 12. Siivooja käy aamupäivällä, joten poisvientiä odottavat tavarat pitää sijoittaa siten, että siivooja voi hoitaa työnsä.
Yöpyminen on kielletty, koska se vaatisi viranomaislupia, vakuutusten laajentamista ja lisäjärjestelyjä.

Paljun käyttö on kielletty. Villa Kaljaasilla ei ole sopivaa viemäriä mihin paljun vesi voitaisiin laskea.

Tulenteko on kielletty muualla kuin ulkona olevassa grillikodassa.

Järjestyslain mukaan hiljaisuus on klo 22-07 välillä. Alueella on yksityisasutusta. Tämä tarkoittaa sitä, etä klo 22 jälkeen Villa Kaljaasilla on oltava hiljaisuus.

Poikkeustilanteissa vuokraajan aiheuttaessa toiminnallaan suurta haittaa Oulun Insinöörien toiminnalle, voi puheenjohtaja päätöksellään peruuttaa vuokraoikeuden myös kesken vuokra-ajan tai –tilaisuuden.

 

 

 

 

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Voitte tehdä varauksen yllä olevalla varauslomakkeella.

Varauslomakkeen täytön jälkeen saatte automaattisen kuittauksen vain siitä, että varaus on vastaanotettu. Saatte myöhemmin järjestösihteeriltä erillisellä sähköpostilla kuittauksen siitä, että varaus on viety myös varauskalenteriin.

Ottakaa yhteyttä järjestösihteeriin, jos ette saa häneltä erillistä kuittausta sähköpostilla parin päivän aikana. Varaus astuu voimaan vasta kun järjestösihteeri sen kirjaa excelille. Varaukset kirjataan excelille varausjärjestyksessä mutta virheet ovat mahdollisia. Virhettä ei voi enää korjata, jos Villa Kaljaasi on ehditty jo luvata jollekin muulle.

Varaukset ja lisätiedot:

Riku Leminen; etunimi.sukunimi@ouluninsinoorit.fi tai p. 040 566 3514.

Villa Kaljaasin vuokraus:

 

 

 Hinta / päivä (Oma siivous)Siivouksella
Hinnasto  
Päärakennus

ei saatavissa omalla siivouksella

(koskee 1.6.2019 alkaen tehtyjä varauksia)

100 €
Päärakennus ja saunaei saatavissa omalla siivouksella250€
Pyyheliinat2,00 € 
   
   
Muut palvelut  
   
Hälytyskäynti122 € 
   

 

Varaukset ja lisätiedot:

Riku Leminen; etunimi.sukunimi@ouluninsinoorit.fi

 

Villa Kaljaasia vuokrataan vain Oulun Insinöörit ry:n jäsenille. 

Täältä näet Villa Kaljaasin ajantaisen  varaustilanteen.