Vuokrausehdot

Villa Kaljaasia vuokrataan vain Oulun Insinöörit ry:n jäsenille.

Varauksia otetaan vastaan vuoden 2024 elokuun loppuun asti.

Lattia on kylmä kovilla pakkasilla. Villasukat ovat suositeltavia! Kovilla yli 20 asteen pakkasilla päärakennuksen lämpötila laskee alas 30 asteen pakkasilla jopa alle 15 asteen ja vaarana on myös vesiputkien varsinkin saunaan menevän putken jäätyminen. Jos Villa Kaljaasia ei voi käyttää, palautamme kyllä vuokran mutta emme maksa vahingonkorvausta peruuntuneesta tilaisuudesta.

Tuvassa on kaksi 2 kW lisälämmitintä. Ne pitää sijoittaa keittiöön ja tupaan etteivät ole saman sulakkeen takana.

Saunaan menevä vesiputki on nyt sulatettu ja siihen on asennettu uusi sulanapitokaapeli (16.1.2024). Meillä ei ole tietoa kuinka kovilla pakkasilla kaapeli riittää pitämään vesiputken sulana. 30 asteen pakkasilla jäätyi jopa vessaan menevä vesijohto, jolloin vettä (kylmää) sai vain keittiön hanasta. Seuraamme tilannetta loppuviikon kovien pakkasten aikana. 

Vuokra-aika alkaa kello 12 ja päättyy seuraavana päivänä kello 12. Siivooja käy aamulla tai aamupäivällä, joten poisvientiä odottavat tavarat pitää viedä yläkerran tasanteelle, jotta siivooja voi hoitaa työnsä. Jääkaappiin jätettävät ruoat pitää merkitä esimerkiksi lapulla, jossa lukee "Haetaan kello 12 mennessä". Siivooja vie roskiin pilaantuvat ruoat, jos niitä ei ole merkitty.

Yöpyminen on kielletty, koska se vaatisi viranomaislupia, vakuutusten laajentamista ja lisäjärjestelyjä.

Paljun käyttö on kielletty. Villa Kaljaasilla ei ole sopivaa viemäriä mihin paljun vesi voitaisiin laskea.

Tulenteko on kielletty muualla kuin ulkona olevassa grillikodassa.

Järjestyslain mukaan hiljaisuus on klo 22-07 välillä. Alueella on yksityisasutusta. Tämä tarkoittaa sitä, että klo 22 jälkeen Villa Kaljaasin pihalla on oltava hiljaisuus.

Poikkeustilanteissa vuokraajan aiheuttaessa toiminnallaan suurta haittaa Oulun Insinöörien toiminnalle, voi puheenjohtaja päätöksellään peruuttaa vuokraoikeuden myös kesken vuokra-ajan tai –tilaisuuden.