Oulun Insinöörit ry

Jäsenet

Yhdessä olemme enemmän

Oulun Insinöörit ry on vuonna 1945 perustettu Insinööriliitto IL ry:n Oulun, Pohjois-Pohjanmaan ja Koillismaan alueen alueyhdistys.

Yhdistyksessämme on yli 3000 jäsentä, ja olemme siten yksi Insinööriliitto IL ry:n suurimmista alueyhdistyksistä ja suurin Pohjois-Suomessa.

Yhdistyksen suuri vahvuus on sidosryhmäyhteistyö. Yhdistyksellä on vahvat yhteydet eri sidosryhmiin.

Jäsenyys

Yhdistyksen säännöt rajaavat ketkä voivat liittyä yhdistyksen jäseniksi. Jäsenedut ovat kaikille jäsenille samat, kunhan jäsenvelvoitteet ovat suoritettu (jäsenmaksu).

Lue lisää jäseneksi liitymisestä

Säännöt

Oulun Insinöörit ry on suomeen rekisteröity yhdistys jonka toimintaa määrittää yhdistyksen säännöt.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin

Osallistu

Toiminta on pääasiallisesti avointa kaikille jäsenille. Osa tapahtumista on kuitenkin kohdistettu tietylle ryhmälle osallistumiskynnyksen madaltamiseksi ja paremman yhteenkuuluvuuden tunteen luomiseksi. Yhdistyksen hallintoa ylläpitää johtokunta ja runsas joukko aktiiveja.  Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja yhdistyksellä on palkattu järjestösihteeri.

Yhdessä olemme enemmän!

Oulun Insinööriopiskelijat OIO ry

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO RY

OIO ry on yksi Insinööriopiskelijaliitto IOL:n 23:sta paikallisyhdistyksestä. IOL on ainoa pelkästään insinööriopiskelijoiden etujen valvomiseen keskittyvä järjestö, jonka muodostavat noin 20 000 insinööriopiskelijaa. IOL:n päätoiminta-alueita ovat insinöörikoulutus, insinööriopiskelijakulttuuri ja työelämävalmiuksien kehittäminen. IOL on insinöörien työmarkkinajärjestön eli Insinööriliiton suurin jäsenjärjestö.

OIO ry on oululaisten insinööriopiskelijoiden oma yhdistys. Paikallisyhdistyksemme, kuten liittommekin, on olemassa jäseniään varten. Olemme olemassa juuri sinua varten. Yhdessä voimme ajaa yhteisiä asioitamme, saada äänemme kuuluviin ja asiamme edistymään.

Yhdessä olemme enemmän!

Insinööriliitto
Insinööriliitto IL ry

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

Insinööriliitto vaikuttaa edunvalvonnan kärkijoukossa ja on tiukasti kiinni työelämän arjessa. Liitto tarjoaa turvaa, menestymisen mahdollisuuksia ja korkealaatuisia palveluita.