Järjestösihteerin kesälomasijainen esittäytyy

5.6.2019

Kirsi Heimonen aloitti 3.6. Oulun Insinöörit ry:n järjestösihteerin kesälomasijaisena.

Minä en pidä insinööreistä enkä halua olla niiden kanssa missään tekemisissä.

Tällaisen periaatepäätöksen tein keväällä 2009 Lahden kauppatorilla kieltäytyessäni insinööriopiskelijoiden tarjoamasta ilmapallosta.

Nyt kymmenen vuotta myöhemmin olen naimisissa insinöörin kanssa ja meillä on kaksi alle kouluikäistä lasta, suurin osa oululaisista ystävistäni on insinöörejä ja kesäkuun alussa aloitin kahden kuukauden työn Oulun Insinöörit ry:n järjestösihteerin sijaisena.

Itse en siis ole insinööri vaan tradenomi, medianomi ja taiteen maisteri. Minulla on oma graafisen suunnittelun toiminimi, jonka kautta suunnittelin muutama vuosi sitten Oulun Insinöörit ry:n nykyisen logon. Toiminimen ohella olen ollut viime vuodet vanhempainvapailla seuraamassa kahden älykkään ja omapäisen ihmistaimen kasvua.

Alkanut järjestösihteerin sijaisuus on odotettu ja pehmeä lasku takaisin työelämään. Toisten odottaessa loman alkua, minä odotin kovasti töiden alkua ja sitä, että pääsen tekemään jotain tarpeellista. Työsuhteen alku on vastannut odotuksiani erinomaisesti.

Vapaa-aikana luen paljon kirjoja, neulon, ompelen vaatteita ja haaveilen romaanin kirjoittamisesta. Instagramista minut löytää vaikkapa hastagilla #insinöörikesä