Villa Kaljaasin astiat ja varusteet

Ilmalämpöpumppu

Villa Kaljaasille on asennettu uusi etäohjattava ilmalämpöpumppu. Ajatuksena on, että voimme säätää Villa Kaljaasin päärakennuksen lämpötilaa alemmaksi kun Villa Kaljaasilla ei ole käyttöä. Vuokra-aikana lämpötila asetetaan +22 asteeseen.

Sähköpatterit on asetettu +10 asteeseen. Ne ovat vain varalla, jos ilmalämpöpumppuun tulee ongelmia. Ne voi kuitenkin ottaa apuun, jos ilmalämpöpumpun teho ei riitä kovalla pakkasella.

Muistakaa kuitenkin siirtää käytön jälkeen sähköpatterien säätö +10 asteeseen.

Tilanne 26.5.2021.
Tilanne muuttuu sitä mukaa kun astioita katoaa tai rikkoutuu.

Kysykää Villa Kaljaasin isännältä riku.leminen@ouluninsinoorit.fi mahdollisuutta tutustua paikkoihin ennen tilaisuuttanne niin saatte ajantasaisen kuvan Villa Kaljaasista.

Pihalle on kesäksi 2021 pystytetty kaksi isoa pihatelttaa.

Astiasto

Keittiön astiasto on Arabia Arctica -sarjaa. Matalia ruokalautasia on 36 kpl. Syviä keittolautasia on 29 kpl. Kahvikupit lautasineen 35 hengelle, 14 teekuppia+ 11 lautasta ja 7 mukia. Kaksi kermakkoa, kolme pientä lasista maitokannua. 30 kakkulautasta (8 sekalaista), 21+8+2+1+1 lasista jälkiruokakulhoa. Mukeja mallia sekalainen on toistakymmentä.

Erilaisia juomalaseja on 16+7+4. Erikokoisia viinilaseja 28 (mallia matala ja tukeva) +24+6+6+1 kpl. Erikokoisia kuohuviinilaseja löytyy 22+11+3+3+1 kpl. Erikokoisia konjakkilaseja on 10+7 kpl. Oluttuoppeja löytyy 7 kpl.

Ruokailuvälineet ovat Fiskarsia ja Hackmanin Savonia sarjaa. Haarukoita on 11 (Hackman), 34 (Fiskars)ja 5 sekalaisia. Veitsiä on 28 (Hackman), 28 (Fiskars) ja 5 (sekalaisia). Ruokalusikoita on 15 (Hackman), 32 (Fiskars), 15 (sekalaista). Pikkulusikoita on 21 (Hackman), 25 (Fiskars) ja 15 (sekalaisia).

Tarjoilua varten keittiöstä löytyy termospulloja, kulhoja (muovi+lasi+teräs), 7 tarjoilu- ja pizzalautasta, kaksi lävikköä, ja erilaisia ottimia (mm. salaatti), 2 isoa tarjoilu lusikkaa ja iso tarjoilu haarukka, kauhoja ja kahvimittoja.

Kukkia varten paikalla on kolme kappaletta lasimaljakoita ja kaksi posliinimaljakkoa.

Ruoan valmistus

Ruoanvalmistukseen löytyy kolme lävikköä, paistinpannua, wokkipannu, 5 litran kattila, 3 litran kattila, 2,5 litran kattila, 2 kappaletta 1,2 litran kattilaa, leikkuulautoja, patalappuja, kolme pientä kokkiveistä, iso lihaveitsi, kaksi fileerausveistä, leipäveitsi, saksia, raastin, pottumuusin survin, kaksi vispilää, juustohöylä, juustoveitsi, kuorimaveitsi, kaksi kappaletta paistomittareita, elektroninen paistomittari, tölkinavaaja ja viinipullonavaajia.

Keittiössä on vedenkeitin, kaksiosainen Moccamaster-kahvinkeitin ja iso kaksiosainen kahvinkeitin.

Keittiön laatikosta löytyy veitsenteroitin.

Keittiössä on induktioliesi, kiertoilmauuni ja mikroaaltouuni.

Kokoushuoneen varustelu

Kokoushuoneen varusteluun kuuluu 75 tuuman televisio. Tietokoneen voi kytkeä televisioon HDMI:llä, Chromecastilla (kytketty HDMI:n kautta) tai television omalla Miracastilla. Miracast ei tunnu toimivan, jos Chromecast on kytkettynä.

Tuvan kaiuttimet toimivat bluetoothilla ja ne voi parittaa television tai esimerkiksi kännykän kanssa. Kaiuttimien kaukosäädin on seinällä.

Kalusteina on poytiä ja tuoleja. 6-hengen pöytiä löytyy yhdeksän kappaletta, joista yksi on keittiössä ka 8 tuvassa. Tuoleja on 29 kappaletta. Jos laitatte kaksi pöytää television alle tarjoilupöydiksi ja viette tuvasta kaksi pöytää ja ylimääräiset tuolit pois tieltä esimerkiksi eteiseen tai yläkertaan (kahdessa pöydässä on taittuvat jalat), saatte sopimaan tupaan neljä pöytää, joista kunkin äärelle kuusi tuolia.

Yläkerran tasanteelta löytyy 2 perinteistä syöttötuolia. Yläkerran tasanteelta löytyy kaksi nojatuolia ja sohva. Yläkerran tasanne ei kuulu vuokraan mutta sitä saa käyttää. Tarkoittaa sitä, että tasanteen siisteyttä ei taata.