Villa Kaljaasin astiat ja varusteet

Tilanne 16.8.2018. 
Tilanne muuttuu sitä mukaa kun astioita katoaa tai rikkoutuu.

Astiasto

Keittiön astiasto on Arabia Arctica -sarjaa. Matalia ruokalautasia on 35 kpl. Syviä keittolautasia on 30 kpl. Kahvikupit lautasineen 35 hengelle (11 teekuppia lautasineen). Kaksi kermakkoa, kolme pientä lasista maitokannua. 35 kakkulautasta, 20 lasista jälkiruokakulhoa. Mukeja on toistakymmentä.

Erilaisia juomalaseja on 25 kappaletta. Erikokoisia viinilaseja 27+27+6+1 kpl. Erikokoisia kuohuviinilaseja löytyy 23+14+3+3+1+1+1 kpl. Erikokoisia konjakkilaseja on 11+8 kpl. Oluttuoppeja löytyy 10 kpl.

Ruokailuvälineet ovat Fiskarsia ja Hackmanin Savonia sarjaa. Haarukoita on 17 (Hackman) ja 32 (Fiskars). Veitsiä on 27 (Hackman) ja 34 (Fiskars). Lusikoita on 17 (Hackman) ja 30 (Fiskars). Pikkulusikoita on 32 (Hackman) ja 32 (Fiskars).

Tarjoilua varten keittiöstä löytyy termospulloja, kulhoja (muovi+lasi+teräs), tarjoilulautasia, kaksi lävikköä, ja erilaisia ottimia (mm. salaatti), isoja tarjoilu lusikoita ja haarukoita, kauhoja, kakkulapioita, ja kahvimittoja.

Kukkia varten paikalla on kaksi kappaletta lasimaljakoita.

Ruoan valmistus

Ruoanvalmistukseen löytyy kaksi lävikköä, Hackmanin kastikekattila, kaksi paistinpannua, wokkipannu, 10 litran kattila, 3 litran kattila, 2 litran kattila, leikkuulautoja, patalappuja, kolme pientä kokkiveistä, iso lihaveitsi, kaksi fileerausveistä, leipäveitsi, saksia, raastin, pottumuusin survin, kaksi vispilää, juustohöylä, juustoveitsi, kuorimaveitsi, lohipihdit, suomustin, kaksi kappaletta paistomittareita, elektroninen paistomittari, viinipullonavaajia ja tölkinavaaja.

Keittiössä on kaksiosainen Moccamaster-kahvinkeitin ja iso kaksiosainen kahvinkeitin.

Keittiön laatikosta löytyy veitsenteroitin.

Keittiössä on induktioliesi, kiertoilmauuni ja mikroaaltouuni.

Kokoushuoneen varustelu

Kokoushuoneen varusteluun kuuluu 75 tuuman televisio. Tietokoneen voi kytkeä televisioon HDMI:llä, Chromecastilla (kytketty HDMI:n kautta) tai television omalla Miracastilla.

Tuvan kaiuttimet toimivat bluetoothilla ja ne voi parittaa television tai esimerkiksi kännykän kanssa. Kaiuttimien kaukosäädin on seinällä.

Kalusteina on poytiä ja tuoleja. 6-hengen pöytiä löytyy seitsemän kappaletta, lisäksi yläkerran lukitussa huoneessa on kaksi varapöytää. Tarvittaessa pyydä varapöytiä Villa Kaljaasin isännältä. 

Kaljaasilla on 32 tuolia ja 2 perinteistä syöttötuolia (löytyy yläkerran tasanteelta. Yläkerran tasanteelta löytyy kaksi nojatuolia, nojatuoli ja sohva. Yläkerran tasanne ei kuulu vuokraan mutta sitä saa käyttää. Tarkoittaa sitä, että tasanteen siisteyttä ei taata.