Varauskalenteri

Villa Kaljaasia varataan vain Oulun Insinöörien jäsenille. Villa Kaljaasi on jäsenetu ja hinnoiteltu sen mukaisesti. Villa Kaljaasia ei vuokrata muille myöskään sen takia ettei vuokraustoimintaa tulkita liiketoiminnaksi.

Villa Kaljaasin varaustilannetta pääset tarkastelemaan alla olevasta taulukosta. Napauta näyttöä sormellasi, jos käytät kännykkää. Varauksen voit tehdä alla olevalla lomakkeella.

Varauksia otetaan vastaan vuoden 2024 elokuun loppuun asti.

Lattia on kylmä kovilla pakkasilla. Villasukat ovat suositeltavia! Kovilla yli 20 asteen pakkasilla päärakennuksen lämpötila laskee alas 30 asteen pakkasilla jopa alle 15 asteen ja vaarana on myös vesiputkien varsinkin saunaan menevän putken jäätyminen. Jos Villa Kaljaasia ei voi käyttää, palautamme kyllä vuokran mutta emme maksa vahingonkorvausta peruuntuneesta tilaisuudesta.

Varauslomakkeen täytön jälkeen saat automaattisen kuittauksen siitä, että varaus on vastaanotettu. Saat myöhemmin järjestösihteeriltä erillisellä sähköpostilla kuittauksen siitä, että varaus on viety myös varauskalenteriin.

Ota yhteyttä järjestösihteeriin, jos et saa häneltä erillistä kuittausta sähköpostilla muutaman päivän sisällä. Varaus astuu voimaan vasta kun järjestösihteeri sen kirjaa excelille. Varaukset kirjataan excelille varausjärjestyksessä mutta virheet ovat mahdollisia. Virhettä ei voi enää korjata, jos Villa Kaljaasi on ehditty jo luvata jollekin muulle.

Varaukset ja lisätiedot:

Järjestösihteeri Riku Leminen
etunimi.sukunimi@ouluninsinoorit.fi
gsm 040 566 3514.


Varauslomake

Varauskohde