Ajankohtaista

 

Onnea vastavalmistuneelle - ole ylpeästi insinööri!
Tee valmistumisilmoitus ja päivitä itsesi insinöörijäseneksi
www.ilry.fi/vastavalmistunut

 

 

Aktiivinen yhdistys

 

Jäsentiedote

 

Tapahtumat

 

Oulun Insinöörien toimintaa pyöritetään vapaaehtois-resurssein. Mukana on laaja joukko aktiiveja eri koulutusaloilta. Yhdistyksen tapahtumat järjestetään pääosin vapaaehtoisvoimin.

 

Tutustu toimintaan

 

 

Yhdistyksen tärkein tiedotuskanava on sähköinen jäsenkirje. Tiedotteesta voit lukea tulevat tapahtumat ja insinööriyden ajankohtaiset aiheet.

 

Lue uusin tiedote

 

 

Tapahtumat ovat avoimia kaikille jäsenille. Lue tulevista tapahtumista lisää tapahtumakalenterista.

 

Lue lisää!

 

 

 

 

 

Kerhotoiminta

 

Yhdistyksessä jäsenet voivat harrastaa muiden jäsenten kanssa. Yhdistyksessä toimii tällä hetkellä valokuvauskerho ja matkakerho. Muita kerhoja voidaan perustaa jäsenistön kiinnostuksen kohteiden mukaan.
 

 

 

 

 

Nuoret insinöörit

 

Oulun Nuoret Insinöörit (OI Nuoret) on perustettu kokoamaan yhteen Oulun Insinöörien nuoret jäsenet. Toiminnan ajatuksena on keksiä erilaista hauskaa ja sivistävää toimintaa yhdessä.

OI Nuoret tarjoaa rentoa tunnelmaa ja verkostoitumista. Jaetaan vinkkejä ja tietoa esimerkiksi työhön liittyvissä asioissa. Toimintaa järjestetään yhdessä myös Oulun Insinööriopiskelijoiden kanssa. Mukaan mahtuvat tietenkin kaikki asiasta kiinnostuneet. Pysy menossa mukana!

Toiminnan vetäjänä on Toni Mustonen (etunimi.sukunimi(at)ouluninsinoorit.fi)

 

 

 

Seniorit

 

Yhdistys järjestää myös senioreille suunnattua toimintaa. Seniorit järjestävät mm. virkistysmatkoja, yritysvierailuja ja säännöllisiä lounastapaamisia. Seniorikerhoa vetää Rainer Bastman etunimi.sukunimi@ouluninsinoorit.fi 


 

 

 

 

Jäsentiedote

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

Tapahtumat