Ajankohtaista

 

 

 

Tapahtumat

 

Jäsentiedote

 

Yhdistys

 
       
 

Järjestämme noin 30 jäsentapahtumaa ympäri vuoden.

 

Lähetämme jäsentiedotteen 

jäsenille n. 8 kertaa vuodessa.

 

Yhdistyksen tapahtumiin voi osallistua kaikki yhdistyksen jäsenet

 
       
 

Avaa kalenteri tästä!

 

Lue uusin tiedote!

 

Tutustu yhdistyksen toimintaan!

 

 

 

 

Tapahtumat

Jäsentapahtumiin osallistuminen

 

Oulun Insinöörien toiminta on pääasiallisesti avointa kaikille jäsenille. Osa tapahtumista on kuitenkin kohdistettu tietylle ryhmälle osallistumiskynnyksen madaltamiseksi ja paremman yhteenkuuluvuuden tunteen luomiseksi. 

 

 

 

Työmarkkinatoiminta

 

Työmarkkinatapahtumat ovat tarkoitettu kaikille työmarkkinatoiminnasta kiinnostuneille jäsenille. Työmarkkinatoiminta on edunvalvonnan näkyvin osa-alue. Yhdistys tukee alueella toimivien yritysyhdistysten toimintaa ja järjestää yhteisiä työmarkkinatapahtumia. 

 

 

 

 

 

Nuoret insinöörit

 

Oulun Nuoret Insinöörit (OI Nuoret) on perustettu kokoamaan yhteen Oulun Insinöörien nuoret jäsenet. Toiminnan ajatuksena on keksiä erilaista hauskaa ja sivistävää toimintaa yhdessä.

OI Nuoret tarjoaa rentoa tunnelmaa ja verkostoitumista. Jaetaan vinkkejä ja tietoa esimerkiksi työhön liittyvissä asioissa. Toimintaa järjestetään yhdessä myös Oulun Insinööriopiskelijoiden kanssa. Mukaan mahtuvat tietenkin kaikki asiasta kiinnostuneet. Pysy menossa mukana!

Toiminnan vetäjänä on Toni Mustonen (etunimi.sukunimi(at)ouluninsinoorit.fi)

 

 

 

Seniorit

 

Yhdistys järjestää myös senioreille suunnattua toimintaa. Seniorit järjestävät mm. virkistysmatkoja, yritysvierailuja ja säännöllisiä lounastapaamisia. Seniorikerhoa vetää Rainer Bastman etunimi.sukunimi@ouluninsinoorit.fi 


 

 

 

 

Jäsentiedote

 

 


 

 

 

 

 

 

Kerhotoiminta

 

Yhdistyksessä jäsenet voivat harrastaa muiden jäsenten kanssa. Yhdistyksessä toimii tällä hetkellä valokuvauskerho ja matkakerho. Muita kerhoja voidaan perustaa jäsenistön kiinnostuksen kohteiden mukaan.

 

Koulutustoiminta ja kurssit

 

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen ammatillisia tai harrastuksiin liittyviä kursseja. Kaikista kursseista tiedotetaan jäsentiedotteessa. Oulun Insinöörit ry tukee jäsenien jatko- ja täydennyskoulutusta yhdistyksen stipendirahastosta.

Tutustu stipendiohjesääntöön.

 

Yrittäjätoiminta 

 

Oulun Insinöörit tekee yhteistyötä Business Oulun, Business Kitchen, Oulun Yrittäjien sekä muiden alueella toimivien yrittäjien tukiorganisaatioiden kanssa. Tarkoituksena on lisätä Oulun Insinöörien tunnettuutta alueen yrittäjien keskuudessa.