Ota kaikki hyöty irti jäsenyydestäsi Insinööriliitossa

26.1.2018

Mitä kaikkea liiton jäsenyys sinulle antaa ja miten saat siitä parhaan hyödyn irti? Insinööriliitto ja Oulun Insinöörit tukevat sinua koko työurasi ajan vaikket ole tätä välttämättä huomannutkaan.


Mitä kaikkea liiton jäsenyys sinulle antaa ja miten saat siitä parhaan hyödyn irti?
Insinööriliitto ja Oulun Insinöörit tukevat sinua koko työurasi ajan vaikket ole tätä välttämättä huomannutkaan. Sinulle on tarjolla monipuolista koulutusta ja henkilökohtaista edunvalvontaa kaikissa urasi vaiheissa, olit sitten opiskelija, vastavalmistunut tai työelämässä jo edennyt. Palkankorotuskeskustelun ollessa ajankohtainen, ota avuksesi liiton uraneuvoja, joka osaa antaa sinulle parhaat vinkit palkkaneuvotteluihin. Järjestäytymällä ammattiliittoon tuet luottamusmiesten toimintaa ja saat tukea työpaikalla muuttuviin tilanteisiin.


Oulun Insinööreillä on tarjolla monipuolisia vapaa-ajan tapahtumia, jokaiselle jotain. Tänä vuonna on tulossa lasketteluretki Syötteelle, panimovierailu Hailuotoon, koko perheen tivolipäivä, perinteinen Möljän teatteritapahtuma, suppailua ja maastopyöräilyä,
työmarkkinailtoja ajankohtaisilla asioilla ja paljon muuta. Voit hankkia kuntoilulippuja tai vuokrata Villa Kaljaasia omaan käyttöön edulliseen jäsenhintaan. Saat myös alennusta Vuolle-opiston koulutuksista näyttämällä Insinöörikorttiasi.

Mikäli sinusta tuntuu, että kaipaat vielä jotain - ota meihin yhteyttä ja kerro. Oulun Insinöörien kautta pääset vaikuttamaan siihen, että Insinööriliitto tuottaa jatkossa entistä parempia etuja ja palveluita sinulle. Tehdään yhdessä liitosta parempi. Me jäsenet tarvitsemme liittoa ja liitto tarvitsee meitä. Me olemme yhdessä se liitto, johon kuulumme. 

Haastamme  kaikki jäsenet yhteisiin jäsenhankintatalkoisiin. Suosittele jäsenyyttä liittoon kuulumattomalle kaverille, niin saat 30 euron S-ryhmän lahjakortin www.ilry.fi/suosittelen.

 

Hyvää alkanutta vuotta toivottaen,
Oulun Insinöörit ry