Design for Excellence – laatua tuotekehitykseen

Paikka: Oulu, Vanha Paloasema, Kauppurienkatu 24 A
Kouluttaja: Veijo Hiltula, Design For Excellence (DFX) Consultant
Kesto: 3h

Ilmoittautuminen alkaa 4.5.2020 klo 12.00

Ilmoittaudu koulutukseen (ilmoittautuminen päättyy 4 päivää ennen koulutusta klo 14 tai kun koulutus on täynnä)

Koulutus auttaa osallistujia kehittämään yritysten sisäisiä ja ulkoisia prosesseja. Osallistujat saavat lisäksi työkaluja, joiden avulla he voivat kehittää oman vastuualueensa toimintaa ja samalla ymmärtävät paremmin, miten oma alue liittyy tuotteen kaikkiin muihin elinkaaren vaiheisiin. Tavoitteena on hyödyntää tehokkaasti eri elinkaaren vaiheissa työskentelevien henkilöiden kokemusta ja ideoita, vaikka he työskentelisivät eri yrityksissä.

Koulutuksessa käydään läpi Design for Excellencen eri pääperiaatteita, joilla parannetaan sekä kokonaiskustannustehokkuutta että eri osa-alueiden kustannustehokkuutta. Koulutus sisältää teoriakoulutusta, itsenäisiä harjoituksia ja ryhmätöitä.

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia kehittämään yrityksen tuotekehityksen kykyä ottaa huomioon kaikista tuotteen elinkaaren vaiheista tulevat kehitysideat ja vaatimukset.

Sisältö:

  • DFX Yleisesittely
  • Toimintolaskennan pääperiaatteet
  • Toimintolaskennan harjoituksia
  • Yleisiä DFX periaatteita
  • Materiaalin hallinnan ja logistiikan DFX periaatteita ja ryhmätöitä

Kouluttajana toimii insinööri Veijo Hiltula, joka on Insinööriliiton asiantuntijaverkoston jäsen. Hän on tehnyt DFX-konsultoinnin lisäksi laatutyötä Nokialla vuosikymmeniä eri positioissa.