Yhdistävät ovet (avec)

Paikat loppuivat 9.3.2024. Otamme ilmoittautumisia vastaan jonoon. Tällä hetkellä 18.3.2024 jonossa on neljä pariskuntaa.

Luvassa kiehtovaa jännitystä ja hillitöntä naurua!
Mitä löytyy hotellisviittejä yhdistävien ovien takaa? Alan Ayckbournen vastaus komediallisessa trillerissään ”Yhdistävät ovet” on aikasiirtymä! Vuosi on 2044, ja itseään ”erikoisseksikonsultiksi” mainostava Phoebe on elämänsä pulassa. Tahtomattaan hän joutuu todistamaan murhasuunnitelmaa, joka paiskaa hänet ja kaksi muuta naista hotellisviitin mystisen oven kautta matkalle kolmeen eri vuosikymmeneen. On vain yksi yö aikaa estää murhat ja muuttaa niin menneisyys kuin tulevaisuuskin.
Ajassa risteilevä nerokas trillerikomedia yhdistää kunnon hitchcockmaiseen tyyliin jännitystarinan vauhdikkaat juonenkäänteet hulvattomaan huumoriin. Ayckbourn vetelee hatustaan kaniineja toinen toisensa jälkeen, niin yllätyksellinen tämä maailmalla mainetta niittänyt teos on.
Oulun Työväen Näyttämön kevätkauden jännitysnäytelmän ohjaa Sari Jaatinen. Rooleissa Tiina Halonen, Liisa-Mari Kuopusjärvi, Natalia Pohjanen, Pekka Kesälahti, Arttu Nivala ja Anssi Pesonen.

Saimme näytännöstä 61 paikkaa. Ei kuohuviinitarjoilua.

Tilaisuus on jäsenelle seuralaisen kera.

Osallistumismaksu 10 euroa per osallistuja.

Ilmoittautuminen alkaa 27.2.2024.