3.9.2020 Oamk:n YAMK-lounas ja -info

Tervetuloa Oamkin YAMK-lounaalle tai infoon 3.9.

Oamkissa on tänä syksynä haettavana peräti kuusi uutta YAMK-tutkinto-ohjelmaa! Kiinnostaako sinua ylemmän ammattikorkeakoulu tutkinnon suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Miten YAMK vaikuttaisi asemaasi työmarkkinoilla ja tuoko se lisää liksaa?

Tule kuulemaan Oulun ammattikorkeakoulun ja Insinööriliiton asiantuntijoiden pitämä info YAMK-tutkinnoista. Päiväinfoissa pääset nauttimaan Insinööriliiton tarjoaman lounaan ja iltapäivällä info toteutetaan verkon välityksellä. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon, sinulle toimitetaan etäyhteyslinkki ennen tilaisuutta.

torstai 3.9. klo 11 ja 12         Ravintola Rosson kabinetti, Kauppakeskus Valkea, 3. kerros, Oulu

torstai 3.9. klo 16:30             Teams-kutsulinkki, joka toimitetaan ilmoittautuneille

Lue lisää Oulun ammattikorkeakoulun YAMK-tutkinnoista: ( http://www.oamk.fi/master ) Lounaille otetaan mukaan tavallista vähemmän ilmoittautuneita ja ne saatetaan muuttaa etänä järjestettäviksi. Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit ottaa mukaasi järjestäytymättömän työkaverisi, tarjoamme lounaan myös hänelle. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.

Ilmoittautumiset:

https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/42455A4676474151467740